Klasyczna Valpolicella DOC Classico od Salvaterra – świeże, owocowe i lekkie czerwone wino z Werony. Idealne do makaronów, pizzy i lekkich dań włoskich.
Wielkie wino z Montalcino – Brunello di Montalcino DOCG od San Polo. Złożone i eleganckie Sangiovese Grosso, idealne do dań mięsnych i długo dojrzewających serów.
Wielkie Brunello di Montalcino z parceli Podernovi – eleganckie, złożone i długowieczne wino z Sangiovese Grosso. Idealne do wyrafinowanych dań i serów dojrzewających.
Ikoniczne Brunello di Montalcino Riserva od San Polo – potężne, wielowymiarowe i długowieczne wino z Sangiovese Grosso. Stworzone do wyjątkowych okazji i wyrafinowanej kuchni.
Ikoniczne Brunello di Montalcino od San Polo z parceli Vignavecchia – potężne, eleganckie i długowieczne. Wino dla koneserów, idealne do dań wykwintnych i degustacji kolekcjonerskich.
Wytrawne Sangiovese z DOC Rosso di Montalcino – świeże, eleganckie i soczyste, z nutami wiśni i fiołków. Idealne do makaronów, mięs i serów toskańskich.
Nowoczesne i świeże Sangiovese z ekologicznym rodowodem z Montalcino. Głębokie aromaty czerwonych owoców, dobrze ułożone taniny i elegancki finisz – idealne do prostych patio dań, charcuterie i makaronów.
Skrócony opis: Ripasso Superiore dojrzewające 24 miesiące w drewnie. Złożone, z nutami suszonych owoców, czekolady i wanilii. Idealne do intensywnych dań mięsnych.
Valpolicella Classico Superiore z historycznego regionu. Eleganckie, z nutami czerwonych owoców i korzeni. Doskonałe do makaronów i grillowanego mięsa.
Używamy plików cookie, aby poprawić Twoje wrażenia z korzystania z naszej witryny. Przeglądając tę stronę, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie.