Trapiche Vineyards Malbec
To wino o jasnoczerwonym kolorze z fioletowymi odcieniami zachwyca owocowym bukietem śliwek i wiśni. W smaku dominuje owocowość, z wyraźnymi nutami śliwki i wiśni, a całość dopełniają subtelne akcenty trufli i wanilii, dając okrągły, przyjemny smak w ustach. Doskonałe do serwowania z pieczonym mięsem, aromatycznymi potrawami oraz półtwardymi serami, takimi jak gouda, gruyère czy edam. Najlepiej smakuje schłodzone do temperatury 16-18 °C.
Trapiche Vineyards Sauvignon Blanc
To wino ma żółtą barwę z jasnozielonymi odcieniami, które podkreślają jego świeżość. W nosie dominują owocowe i ziołowe nuty, z wyraźnym aromatem grejpfruta oraz szparagów. W ustach jest wytrawne, z przyjemną, orzeźwiającą kwasowością. Doskonale sprawdzi się jako aperitif. Idealnie komponuje się z wędzoną rybą, serami, warzywami oraz daniami zapiekanymi. Najlepiej podawać schłodzone do temperatury 10-12 °C.
Voruta Aronia
Wino aroniowe, półwytrawne, w 100% naturalne, dojrzewające w dębowej beczce. Zdobywca Złotego Medalu konkursu Produkt. Długotrwałe starzenie nasyca to naturalne wino aroniowe świeżym aromatem, bogatym kolorem i nieco cierpkim smakiem charakterystycznym dla aronii. Smak wina dobrze komponuje się z daniami mięsnymi – grillowanym mięsem, wołowiną, dziczyzną i dzikim drobiem – jak również pikantnymi przystawkami i dojrzałym serem.