Wytrawne czerwone Bordeaux Supérieur z winogron Merlot i Cabernet Sauvignon. Bogate aromaty czarnych owoców, przypraw oraz kawy i dymu. Pełne, aksamitne taniny i kremowa struktura. Doskonałe do czerwonych mięs, dziczyzny i serów.
Calvet Varietals Cabernet Sauvignon VIS 0,75l 14%
Wytrawne Cabernet Sauvignon z Languedoc–Pays d’Oc. Głęboko owocowe, intensywne i zbalansowane, z elegancką strukturą i długim finiszem. Idealne do mięs i serów.
Cremaschi Furlotti Reserva Cabernet Sauvignon 0,75l 13%
Cabernet Sauvignon Reserva, leżakowane w dębie. Potężne i strukturalne, z aromatami czarnej porzeczki, wanilii i kawy. Idealny partner dla steków i pieczeni.
Cremaschi Furlotti Reserva Sauvignon Blanc 0,75l 12,5%
Sauvignon Blanc w wersji rezerwowej. Złożony, z cytrusami, nutami ziołowymi i kremową teksturą. Pasuje do bogatszych dań z ryb i drobiu.
Cremaschi Furlotti Selection Cabernet Sauvignon 0,75l 13%
Chilijskie Cabernet Sauvignon o intensywnym owocowym charakterze. Miękkie i przyjemne, doskonałe na co dzień do czerwonego mięsa i makaronów.