Showing all 4 results

Cucielo Vermouth Di Torino Bianco 0,75l 16,8%

Do produkcji wermutów CUCIELO używane są dokładnie wyselekcjonowane winogrona, dające mu swój niepowtarzalny smak. Winogrona Trebbiano D’Arbuzzo, tworzą lekkie, delikatne wino z nutami sadu owocowego, białych kwiatów oraz rumianku natomiast winogrona ze szczepu Grillo and Ansonica są świeże, lekkie nadając winu owocowych nut, z posmakiem jabłka oraz cytryny.

Cucielo Vermouth Di Torino Dry 0,5l 18%

Wyprodukowano przy użyciu wyłącznie naturalnych składników roślinnych i aromatów. Używany alkohol jest produkowany we Włoszech i pochodzi z wysokiej jakości melasy

Cucielo Vermouth Di Torino Rosso 0,75l 16,8%

Cucielo Bianco oraz Rosso butelkowane z mocą 16,8%, aby pozwolić najszerszej osobowości i stylowi wermutu zabłysnąć w koktajlach klasycznych lub aperitivo, a także mieć wystarczająco silną osobowość, aby cieszyć się nim z lodem. Wszystkie komponenty użyte do produkcji i promocji CUCIELO, jeśli to możliwe, pochodzą ze źródeł odnawialnych i/lub w 100% nadają się do recyklingu - staramy się robić to, co do nas należy!

Saverio Faro DOC Grillo

To wino ma słomkowo-żółty kolor i intensywny aromat białych owoców z ziołowymi i mineralnymi nutami. Na podniebieniu zachwyca świeżością i owocowym smakiem, oferując doskonałą równowagę. Idealnie komponuje się z świeżymi daniami rybnymi i skorupiakami. Podawać schłodzone do temperatury 8-10 °C.