Calvet Châteauneuf-du-Pape 0,75 l, 15%

Czerwone wytrawne wino z południowego Rodanu – bogate, złożone i długowieczne. Idealne do jagnięciny, dziczyzny i kuchni z charakterem.

Calvet Côtes du Rhône 0,75 l 14%

Czerwone, wytrawne wino z południowego Rodanu – owocowo-przyprawowe, zrównoważone i aromatyczne. Idealne do grilla, dziczyzny i twardych serów.

Calvet Côtes du Rhône Villages 0,75 l 15%

Czerwone wytrawne wino z wyselekcjonowanych wiosek Doliny Rodanu – bogate, korzenne i długie w smaku. Idealne do dań mięsnych, grilla i serów.

Calvet Fitou Boisé 0,75l 14%

Czerwone, wytrawne wino z Langwedocji z beczkowym charakterem – pełne, przyprawowe i eleganckie. Świetne do jagnięciny, grilla i dziczyzny.

Calvet Gigondas 0,75 l 15%

Wytrawne czerwone z apelacji Gigondas – potężne, korzenne i złożone. Doskonałe do dziczyzny, grillowanego mięsa i kuchni śródziemnomorskiej.

Calvet Lirac 0,75 l, 15%

Czerwone wytrawne wino z apelacji Lirac – intensywne, przyprawowe i elegancko zbudowane. Idealne do jagnięciny, dziczyzny i ziołowej kuchni.

Calvet Minervois 0,75 l 14%

Czerwone wytrawne wino z Langwedocji – ziołowe, owocowe, z dobrą strukturą. Idealne do jagnięciny, grilla i dań śródziemnomorskich.