Calvet Beaujolais Villages 0,75, 13%

Wytrawne czerwone Gamay z Beaujolais-Villages – lekkie, owocowe i rześkie. Doskonałe do drobiu, wędlin i kuchni codziennej.

Calvet Fleurie Cru du Beaujolais 0,75, 13%

Wytrawne czerwone wino z apelacji Fleurie w Beaujolais. Kwiatowe, owocowe i delikatne – idealne do drobiu, tarty i serów.

Calvet Loire Rose d’Anjou 0,75 l, 11%

Półwytrawne, różowe wino z Doliny Loary o świeżym aromacie truskawek i malin. Soczyste, łagodne – idealne do sałatek, dań azjatyckich i deserów owocowych.

Compagnie Beaujolaise Brouilly 0,75L, 13%

Wytrawny czerwony Gamay z apelacji Brouilly – soczysty, elegancki i zrównoważony. Świetny wybór do dań mięsnych i grzybowych.

Compagnie Beaujolaise Chiroubles 0,75, 13%

Wytrawny Gamay z AOC Chiroubles – lekkie, kwiatowe i świeże wino idealne do lekkich dań mięsnych, warzyw i serów.

Compagnie Beaujolaise Fleurie 0,75, 13%

Wytrawne czerwone wino z AOC Fleurie – lekkie, aromatyczne i eleganckie Gamay. Idealne do drobiu, warzywnych dań i serów.

Compagnie Beaujolaise Julienas 0,75l, 13%

Złożony Gamay z apelacji Juliénas – owocowo-przyprawowe czerwone wino o dobrej strukturze. Świetne do mięs, dziczyzny i serów.

Compagnie Beaujolaise Morgon 0,75 l 13%

Wytrawne czerwone wino z apelacji Morgon (Beaujolais) – owocowe, intensywne i elegancko zbudowane. Idealne do mięs, grzybów i serów.

Compagnie Beaujolaise Moulin‑à‑Vent 0,75 l, 13%

Cru z Moulin‑à‑Vent – strukturalne, eleganckie Gamay z Beaujolais, o intensywnym aromacie owoców i przypraw, z długim finiszem. Idealne do dań mięsnych i serów.

Compagnie Beaujolaise Saint-Amour 0,75l, 13%

Wytrawny Gamay z Saint-Amour – lekkie i aromatyczne czerwone wino o kwiatowo-owocowym charakterze. Doskonałe na romantyczne okazje i do lekkich dań.