Sandeman Rainwater Madeira
Login to see pricesRainwater Madeira – lekko półsłodka, orzechowa, wszechstronna.
Sandeman Ruby Porto
Login to see pricesWino o rubinowej barwie, które urzeka aromatami czerwonych owoców, śliwek i truskawek. W ustach jest pełne i bogate, z dobrze zbalansowanymi smakami, w których dominują wyraźne nuty śliwek i czerwonych owoców. Doskonałe zarówno do samodzielnej degustacji, jak i jako uzupełnienie deserów oraz owocowych potraw. Najlepiej podawać schłodzone do temperatury 14-16°C.
Sandeman Sherry Armada Superior Cream
Login to see pricesArmada Cream – bogata, słodka mieszanka Oloroso i PX.
Sandeman Sherry Character Superior Medium Dry
Login to see pricesCharacter Medium Dry – orzechy i karmel, półwytrawny styl.
Sandeman Sherry Don Superior Fino
Login to see pricesDon Superior Fino – selekcja najświeższych beczek floru.
Sandeman Sherry Medium Sweet
Login to see pricesSandeman Medium Sweet – daktyle, rodzynki, subtelna słodycz.
Sandeman Sherry Pedro Ximénez Superior Natural Sweet
Login to see pricesPX Superior – gęsta, figowo‑kawowa słodycz.
Sandeman Sherry Royal Ambrosante
Login to see pricesRoyal Ambrosante – 20‑letnie PX, esencja słodyczy.
Sandeman Tawny Porto
Login to see pricesTen lekko ceglasty produkt zachwyca aromatami wanilii i suszonych owoców. W smaku oferuje elegancką harmonię oraz świeży smak czerwonych owoców, które rozwijają się w ustach, łącząc się z nutami starzenia w drewnie, co zapewnia długi, przyjemny finisz. Idealny do delektowania się świeżością i złożonością, świetnie komponuje się z lekkimi deserami. Serwować schłodzone do temperatury 16-18°C.
Sandeman White Porto
Login to see pricesTen produkt o kolorze białego złota zachwyca aromatem tropikalnych owoców z delikatnymi nutami wanilii. W smaku jest lekki i świeży, z chrupiącymi akcentami i nutą naturalnej słodyczy. Idealny do delektowania się jego lekkością i świeżością, doskonale komponuje się z delikatnymi deserami lub jako orzeźwiający aperitif. Podawać schłodzony do temperatury 6-10°C.