Wyświetlanie wszystkich wyników: 7
Strukturalny i złożony Cabernet Sauvignon z RPA – intensywnie owocowy z nutą przypraw i dębu. Świetny do czerwonego mięsa i dziczyzny.
Zrównoważone Chardonnay ze Stellenbosch – kremowe, owocowe, z nutą beczki. Świetne do dań drobiowych, rybnych i makaronów.
Wytrawne Chenin Blanc z RPA – aromatyczne, świeże i soczyste. Idealne do owoców morza, sałatek i serów.
Miękki i owocowy Merlot z Stellenbosch – klasyczne czerwone wino do dań mięsnych, makaronów i serów.
Złożony i wyrazisty Pinotage ze Stellenbosch – dymny, owocowy i aksamitny. Idealny do grilla, dań mięsnych i kuchni z charakterem.
Wytrawne różowe z Merlota z Stellenbosch – świeże, owocowe i lekkie. Idealne do sałatek, ryb i dań letnich.
Soczyste i orzeźwiające Sauvignon Blanc z Stellenbosch – cytrusowe i ziołowe nuty idealnie pasują do owoców morza i dań roślinnych.
Aby przeglądać stronę, musisz mieć ukończone 18 lat. Potwierdź swój wiek, aby wejść.
Twój dostęp jest ograniczony ze względu na wiek.