Łagodna i delikatna whisky z regiony Speyside. Dojrzewa w beczkach z amerykańskiego dębu, następnie odpoczywa w beczkach, w których wcześniej znajdował się hiszpański grenach, aby uzyskać soczysty smak czerwonych jagód z łagodnymi nutami przypraw.
Otrzymywany z naturalnego ekstraktu z prasowanych, dojrzałych migdałów, które nadają likierowi wyjątkowy smak. Doskonały do koktajli i innych mieszanych napojów.
Likier otrzymywany ze specyficznej obróbki dojrzałych moreli, kultowego włoskiego owocu. Morele macerowane są w alkoholu, a następnie destylowane. Obróbka pozwala na uwolnienie wszystkich właściwości owoców. Idealny do koktajli lub innych mieszanych napojów
To najbardziej znany, tradycyjny likier w świecie koktajli. Produkowany ze skórki pomarańczy z wyspy Curacao, która suszona jest w celu uwolnienia olejków eterycznych a następnie destylowana w najlepszym alkoholu. Idealny do przygotowywania koktajli i innych mieszanych napojów
Charakterystyczny likier do koktajli, otrzymywany z naparu z czarnej porzeczki, uprawianej w regionie Dijon we Francji. To właśnie od niego wziął swoją nazwę owoc, znany obecnie na całym świecie.
Likier otrzymywany przez macerację delikatnych kwiatów bzu, w alkoholu oraz w żmudnym procesie destylacji, pozwala na uchwycenie wszystkich wyjątkowych nut aromatycznych zawartych w czarnym bzie
Green Melon to likier o intensywnym, słodkim smaku dojrzałego melona, idealny do tworzenia orzeźwiających koktajli. Charakteryzuje się żywym, owocowym aromatem, który dodaje świeżości każdej kompozycji.
Charakterystyczny likier egzotyczny - zawiera w sobie wszystkie tajemnice tropików. Otrzymywany z napoju z tropikalnych owoców ze wskazaniem na marakuję.
Używamy plików cookie, aby poprawić Twoje wrażenia z korzystania z naszej witryny. Przeglądając tę stronę, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie.