Wyświetlanie 25–36 z 48 wyników

Shackelton 0,7l, 40%

Whisky inspirowana arktycznymi wyprawami, stworzony specjalnie dla tych, którzy kochają przygodę. Powstaje z najlepszych wyselekcjonowanych whisky single malt, dojrzewających w beczkach po burbonie i sherry, tak, aby stworzyć wyjątkowy blend o prawdziwie głębokim charakterze. Nuty cukru trzcinowego, słodkich suszonych owoców i glazurowanego ananasa przeradzają się na finiszu w delikatny smak gorącego grzanego wina, pralinowej czekolady i dymu z ogniska.

Tamnavulin Double Cask 0,7l

Dojrzewa w beczkach z amerykańskiego dębu, a następnie odpoczywa w beczkach po sherry. To whisky o słodkim, łagodnym smaku, z wyczuwalnymi nutami gruszki, kremowych brzoskwiń i prażonego ananasa z odrobiną cukru trzcinowego.

Tamnavulin French Cabernet Savignon Cask Finish 0,7l

Leżakuje w beczkach z amerykańskiego dębu jednak finalnego charakteru nabiera w beczkach po francuskim czerwonym winie Cabernet Sauvignon. W tej whisky intensywne aromaty kwiatowe łączą się z owocami, marmoladą z limonką, gruszką i migdałami.

Tamnavulin German Pinot Noir Cask Finish 0,7l

To whisky, która leżakuje w beczkach z amerykańskiego dębu, następnie finalnego charakteru nabiera w beczkach po niemieckim czerwonym winie Pinot Noir. Ma wyjątkowo delikatny smak z wyczuwalną wanilią, brzoskwinią, imbirem figami i lukrecją.

Tamnavulin Sherry Cask 0,7l

Whisky z regionu Speyside, dojrzewająca w beczkach z amerykańskiego dębu oraz trzech rożnych beczkach po hiszpańskim sherry oloroso. Ma bogaty i delikatny smak owocowo- kremowy, z akcentami słodu, wanilii i toffi.

Tamnavulin Spanish Grenache Cask Finish 0,7l

Łagodna i delikatna whisky z regiony Speyside. Dojrzewa w beczkach z amerykańskiego dębu, następnie odpoczywa w beczkach, w których wcześniej znajdował się hiszpański grenach, aby uzyskać soczysty smak czerwonych jagód z łagodnymi nutami przypraw.

Tequila Cazcabel Anejo 0.7, 40%

Cazcabel Anejo powstaje z 7-letniej agawy weber w Atotonilco el Alto w Jalisco. Tequila ta odpoczywa przez 3 miesiące w stali nierdzewnej, żeby następnie przez 14 miesięcy dojrzewać w beczkach po whisky z amerykańskiego dębu. Butelkowana jest z mocą 40 ABV.

Tequila Cazcabel Blanco 0,7, 38%

To tequila, która powstaje z 100% niebieskiej agawy weber w regionie Jalisco w Meksyku. Jest naturalnie fermentowana i podwójnie destylowana, odpoczywa przez 3 miesiące w stali nierdzewnej, aby następnie zostać zabutelkowana z mocą 38% ABV. Cazcabel jest bogata z wyczuwalnymi nutami cytrusów i czarnego pieprzu dopełnionego przyprawami.

Tequila Cazcabel Reposado 0.7, 38%

Tequila powstaje z 7-letniej agawy weber, wyhodowanej na bogatej glebie wulkanicznej. Cazcabel Reposado odpoczywa przez 3 miesiące w stali nierdzewnej, a następnie leżakuje w beczkach z amerykańskiego dębu po whiskey. Najlepiej komponuje się w koktajlach takich jak margarita lub jako alternatywa dla koktajli whiskey takich jak Manhattan czy Old Fashioned.

Volare Amaretto 0,7l 25%

Otrzymywany z naturalnego ekstraktu z prasowanych, dojrzałych migdałów, które nadają likierowi wyjątkowy smak. Doskonały do koktajli i innych mieszanych napojów.

Volare Apricot brandy 0,7l 22%

Likier otrzymywany ze specyficznej obróbki dojrzałych moreli, kultowego włoskiego owocu. Morele macerowane są w alkoholu, a następnie destylowane. Obróbka pozwala na uwolnienie wszystkich właściwości owoców. Idealny do koktajli lub innych mieszanych napojów

Volare Blue curacao 0,7l 22%

To najbardziej znany, tradycyjny likier w świecie koktajli. Produkowany ze skórki pomarańczy z wyspy Curacao, która suszona jest w celu uwolnienia olejków eterycznych a następnie destylowana w najlepszym alkoholu. Idealny do przygotowywania koktajli i innych mieszanych napojów