Cucielo Vermouth Di Torino Bianco 0,75l 16,8%
Do produkcji wermutów CUCIELO używane są dokładnie wyselekcjonowane winogrona, dające mu swój niepowtarzalny smak. Winogrona Trebbiano D’Arbuzzo, tworzą lekkie, delikatne wino z nutami sadu owocowego, białych kwiatów oraz rumianku natomiast winogrona ze szczepu Grillo and Ansonica są świeże, lekkie nadając winu owocowych nut, z posmakiem jabłka oraz cytryny.
Cucielo Vermouth Di Torino Rosso 0,75l 16,8%
Cucielo Bianco oraz Rosso butelkowane z mocą 16,8%, aby pozwolić najszerszej osobowości i stylowi wermutu zabłysnąć w koktajlach klasycznych lub aperitivo, a także mieć wystarczająco silną osobowość, aby cieszyć się nim z lodem. Wszystkie komponenty użyte do produkcji i promocji CUCIELO, jeśli to możliwe, pochodzą ze źródeł odnawialnych i/lub w 100% nadają się do recyklingu - staramy się robić to, co do nas należy!
Gandin DOC Friulano Friuli Isonzo
Wino o olśniewającej słomkowożółtej barwie. W nosie wyczuwalne są intensywne nuty rumianku, dzikich kwiatów, prażonych migdałów i krzemienia. Na podniebieniu miękkie i otulające, z delikatną mineralnością, soczyste i świeże. Doskonałe do Prosciutto di San Daniele, świeżego sera Montasio, dań głównych oraz potraw z ryb. Serwować w temperaturze 10 - 12°C.
Gandin DOC Sauvignon Friuli Isonzo
Wino o słomkowożółtej barwie z delikatnymi zielonymi refleksami. Nos charakteryzuje się intensywnym i bogatym aromatem egzotycznych owoców, z wyczuwalnymi nutami banana, ananasa, zielonego pieprzu oraz liści pomidora, które przechodzą w orzeźwiający finisz z akcentami mięty i pokrzywy. Na podniebieniu wino oferuje intensywne, ciepłe i lekko kwaśne doznania, podkreślone piękną świeżością. Doskonale komponuje się z daniami rybnymi, risotto oraz białymi mięsami, a szczególnie polecane do białych szparagów. Serwować w temperaturze 8 - 10°C.