Wyświetlanie wszystkich wyników: 6

Likier Cazcabel Coconut 0,7, 34%

Ten wyjątkowy likier łączy w sobie tequilę Cazcabel Blanco z kokosami z regionu Jalisco. Rezultatem jest gładki, słodki i rześki alkohol, którym można się delektować w czystej postaci lub w koktajlu. Dzięki kremowym nutom, roślinnej słodyczy i pieprznemu finiszowi ten tropikalny likier szczególnie dobrze komponuje się z sokami owocowymi. Idealnie smakuje w koktajlu Margarita albo jako wariacja na temat Pina Colady.

Likier Cazcabel Coffee 0,7, 34%

Likier, który stanowi idelne połączenie tequili Blanco i słodkimi, świeżo palonymi ziarnami kawy. W jego armomacie można wyczuć nuty czekolady i kawy To wyjątkowo bogaty i armatyczny likier, który idealnie smakuje w czystej postaci jak również jako baza do koktalji takich jak Espresso Martini.

Likier Cazcabel Honey 0,7, 34%

Likier na bazie tequili blanco oraz naturalnego miodu. W smaku łączy nuty ziemistej agawy oraz słodyczy miodu. Likier jest gładki i bogaty. Wyczuwalne są również aromaty karmelu i dymu. Świetnie sprawdzi się jako składnik wielu drinków takich jak Honey Margarita albo, a także do picia solo.

Tequila Cazcabel Anejo 0.7, 40%

Cazcabel Anejo powstaje z 7-letniej agawy weber w Atotonilco el Alto w Jalisco. Tequila ta odpoczywa przez 3 miesiące w stali nierdzewnej, żeby następnie przez 14 miesięcy dojrzewać w beczkach po whisky z amerykańskiego dębu. Butelkowana jest z mocą 40 ABV.

Tequila Cazcabel Blanco 0,7, 38%

To tequila, która powstaje z 100% niebieskiej agawy weber w regionie Jalisco w Meksyku. Jest naturalnie fermentowana i podwójnie destylowana, odpoczywa przez 3 miesiące w stali nierdzewnej, aby następnie zostać zabutelkowana z mocą 38% ABV. Cazcabel jest bogata z wyczuwalnymi nutami cytrusów i czarnego pieprzu dopełnionego przyprawami.

Tequila Cazcabel Reposado 0.7, 38%

Tequila powstaje z 7-letniej agawy weber, wyhodowanej na bogatej glebie wulkanicznej. Cazcabel Reposado odpoczywa przez 3 miesiące w stali nierdzewnej, a następnie leżakuje w beczkach z amerykańskiego dębu po whiskey. Najlepiej komponuje się w koktajlach takich jak margarita lub jako alternatywa dla koktajli whiskey takich jak Manhattan czy Old Fashioned.