Moutard Bourgogne Epineuil
					Wino o przejrzystej, rubinowej czerwieni, z pięknym bukietem czerwonych owoców, takich jak truskawki, agrest i wiśnie. W ustach krągłe, z nutami jeżyn, borówki i czarnej porzeczki, zakończone długim, harmonijnym i lekko pieprznym finiszem. Dzięki wyższej kwasowości i niższej taninie jest wszechstronne w łączeniu z potrawami, szczególnie dobrze pasuje do kaczki, kurczaka, wieprzowiny i grzybów. Podawać schłodzone w temperaturze 12-16°C.				
				
			Nino Ardevi DOC Valpolicella Ripasso
					Wino prezentuje intensywnie rubinowy kolor, który przyciąga wzrok swoją głębią. Na nosie odkrywamy złożony zapach wiśni, czerwonych owoców i przypraw, które tworzą kuszącą i intrygującą kompozycję aromatyczną. Na podniebieniu wino oferuje pełne ciało, jedwabiste taniny i złożony bukiet, z wyraźnymi nutami śliwek oraz dojrzałych czerwonych owoców. Idealnie komponuje się z pieczonymi i grillowanymi czerwonymi mięsami oraz dojrzałymi serami. Aby w pełni docenić jego bogaty smak i aromaty, najlepiej podawać schłodzone do temperatury 18-20 °C.				
				
			Nino Ardevi DOCG Amarone della Valpolicella
					Wino o intensywnie rubinowej barwie. W aromacie złożony i intensywny zapach wiśni, przeplatany świeżością runa leśnego. W smaku dominują dojrzałe owoce czarnej wiśni z nutami wanilii i kawy na finiszu. Doskonale komponuje się z dziczyzną, pieczonym mięsem oraz aromatycznymi serami dojrzewającymi. Serwować schłodzone do temperatury 18-20°C.