0.7
Dead Man’s Fingers Coconut 0,7l 37,5%
Dead Man’s Fingers powstało w St Ives, Cornwall, miejscu znanym z wolnych duchów i niekonwencjonalnych myślicieli. To mieszanka rumów z Trynidadu i Barbadosu, dojrzewająca w beczkach po bourbonie. Jeśli uwielbiasz tropikalny smak kokosa, pokochasz tę odmianę Dead Man’s Fingers. Odkryj nuty soczystego mango, rodzynek, płynnej karmelu, kokosowego lodu (oczywiście) i lekkiego cytrusowego akcentu skórki limonki. Balans osiągnięty jest delikatnym oddechem wanilii i odrobiną goździków.
Weight | 1,35 kg |
---|---|
Dimensions | 9 × 9 × 25 cm |
Producent | |
Kraj pochodzenia | |
Zawartość alk. |
37.5% |
Pojemność | |
EAN: |
5011166061045 |
Reviews (0)
You may also like…
Dead Man’s Fingers Mango 0,7l 37,5%
Dead Man’s Fingers powstało w St Ives, Cornwall, miejscu znanym z wolnych duchów i niekonwencjonalnych myślicieli. To mieszanka rumów z Trynidadu i Barbadosu, dojrzewająca w beczkach po bourbonie. Ten rum emanuje zapachem słodkiego mango, nutą wanilii i orzeźwiającym akcentem cytrusowym - idealne połączenie. Dead Man’s Fingers Mango Rum przyciąga nie tylko miłośników rumu, ale także tych, którzy poszukują tropikalnych, egzotycznych smaków.
Dead Man’s Fingers Passion Fruit 0,7l 37,5%
Dead Man’s Fingers powstało w St Ives, Cornwall, miejscu znanym z wolnych duchów i niekonwencjonalnych myślicieli. To mieszanka rumów z Trynidadu i Barbadosu, dojrzewająca w beczkach po bourbonie. Zainspirowane naszym oryginalnym Spiced Rum z Rum & Crab Shack w St. Ives, Cornwall, to rum emanuje słodkimi aromatami tropikalnej marakui.
Dead Man’s Fingers Spiced 0,7l 37,5%
Dead Man’s Fingers powstało w St Ives, Cornwall, miejscu znanym z wolnych duchów i niekonwencjonalnych myślicieli. To mieszanka rumów z Trynidadu i Barbadosu, dojrzewająca w beczkach po bourbonie. Dead Man's Fingers Spiced to nie tylko rum - to doznanie. Intensywny smak korzenny, z nutami czekolady i wanilii, sprawia, że każdy łyk to jak podróż po karaibskich smakach.
Related products
RTD DEAD MAN’S FINGERS Passion Fruit Rum&Lemonade 0,33l 5%
RTD DEAD MAN’S FINGERS Spiced & Cola 0,33l 5%
Angostura 1919 0,7l 40%
Ten zachwycający lekki złoty rum o nieporównywalnym smaku jest jednym z najbardziej cenionych rumów z The House of Angostura®. Swój unikalny charakter Angostura®1919 zawdzięcza … historii! Rum stworzony w hołdzie pamięci wielkiego pożaru na Trinidadzie, jest produkowany za pomocą unikanych technik łącznia i opracowywania przez ród Fernandes od XIX wieku. Receptura i proces produkcji Angostura® 1919 zostały idealnie odtworzone z beczek ocalałych w pożarze w latach 30 ubiegłego wieku. Na próżno szukać drugiego rumu z taką przeszłością – urzekająca opowieść o rodzinnej pasji, która przez pokolenia rozwinęła sztukę wytwarzania rumów z Trinidadu i Tobago do perfekcji. Nadzwyczajność tego rumu wychodzi z mieszkanki pięciu trynidadzkich rumów dojrzewających od 5 do 14 lat w opalonych beczkach. Dzięki temu możemy posmakować paletę dębowych, egzotycznych, słodko-miodowych aromatów. Idealnie sprawdza się do picia bez dodatków oraz w kompozycji z deserami i czekoladą.
Angostura 7YO 0,7l 40%
Aby stworzyć Angostura® 7 YO, Master Blender z The House of Angostura® stworzył wyjątkową selekcję lekkich, średnich i ciężkich rumów dojrzewających przez minimum 7 lat. Mieszkanka jest ponownie zamykana w beczce na kolejne 2 lata, dzięki czemu możemy pochwalić się niezapomnianym, głęboki i bogatym rumem. Jedwabista gładkość ujawnia się po chwili, dlatego poleca się pozwolić rumowi „odpocząć” chwilkę w szklance aby nabrał swoich najznamienitszych właściwości.
Dead Man’s Fingers Pineapple 0,7l 37,5%
Dead Man’s Fingers powstało w St Ives, Cornwall, miejscu znanym z wolnych duchów i niekonwencjonalnych myślicieli. To mieszanka rumów z Trynidadu i Barbadosu, dojrzewająca w beczkach po bourbonie. Dead Man's Fingers Pineapple to doskonale wyważony rum, z nutami słodyczy pochodzącymi od palonego i kandyzowanego ananasa, delikatnego brązowego cukru i gałki muszkatołowej; ożywiony anyżem i subtelnym cytrusowym kopnięciem ze skórki limonki.
Dead Man’s Fingers Cherry 0,7l 37,5%
Dead Man’s Fingers powstało w St Ives, Cornwall, miejscu znanym z wolnych duchów i niekonwencjonalnych myślicieli. To mieszanka rumów z Trynidadu i Barbadosu, dojrzewająca w beczkach po bourbonie. Zaufaj nam, w tym szaleństwie jest metoda. A ta metoda to: smak, smak i jeszcze więcej przyjemności dla podniebienia. Nasz Cherry Rum dostarczy ci aromatów soczystej wiśni z nutami wanilii i pikantnej pomarańczy.
RTD DEAD MAN’S FINGERS Blue Raspberry Mojito 0,33l 5%
Angostura 1787 0,7l 40%
Angostura® 1787 jest to super premium blend rumów starzonych minimum 15 lat, dojrzewających w dębowych beczka i zwieńczenie 130 letniego doświadczenia w sztuce produkcji rumów. Jego nazwa jest uczczeniem roku założenia pierwszej fabryki cukru na słynnej plantacji trzciny cukrowej Lapeyrouse na Trynidadzie w 1787 roku.
Reviews
There are no reviews yet.