Serwowanie: Idealne do Prosciutto di San Daniele, świeżego sera Montasio, dań głównych i potraw z ryb. Temperatura podania: 10 – 12 °C
Region: Veneto | Venezia Giulia IGP
Szczep: Ribolla Gialla
Produkt o olśniewającym słomkowożółtym kolorze, który wyróżnia się intensywnym aromatem rumianku, dzikich kwiatów, prażonych migdałów i krzemienia. W ustach miękki i otulający, z subtelną mineralnością, soczysty i świeży. Doskonały do Prosciutto di San Daniele, świeżego sera Montasio, dań głównych oraz potraw z ryb. Najlepiej podawać w temperaturze 10-12 °C.
Weight | 1,25 kg |
---|---|
Dimensions | 8 × 8 × 30 cm |
Kolor | |
Charakter | |
Pojemność | |
Kraj pochodzenia | |
Producent | |
Region | |
Apelacja |
Venezia Giulia IGP |
Smak | |
Szczep | |
Zawartość alk. |
12.5% |
EAN: |
8013324025323 |
Serwowanie: Idealne do Prosciutto di San Daniele, świeżego sera Montasio, dań głównych i potraw z ryb. Temperatura podania: 10 – 12 °C
Region: Veneto | Venezia Giulia IGP
Szczep: Ribolla Gialla
Aby przeglądać stronę, musisz mieć ukończone 18 lat. Potwierdź swój wiek, aby wejść.
Twój dostęp jest ograniczony ze względu na wiek.
Reviews
There are no reviews yet.